Πληροφορίες Αποστολής

Παράδοση εντός ΑττικήςΠαραγγελίες άνω των 100€


Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 100€ και ο προορισμός της είναι εντός Αττικής, τότε η παράδοση είναι δωρεάν (σε περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής επιβαρύνεστε με επιπλέον 2 € ενώ σε περίπτωση κατάθεσης των χρημάτων σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας δεν υπάρχει έξτρα χρέωση).

Παραγγελίες κάτω των 100€


Για παραγγελίες κάτω των 100€ η αποστολή, σε περίπτωση αντικαταβολής, γίνεται μέσω Courier Center και επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς που θα προκύψουν συν το κόστος της υπηρεσίας αυτής, που ανέρχεται στα 2 €. Το κόστος μεταφοράς ελαφριών αντικειμένων μεγάλων διαστάσεων (πχ. Κλουβιών μεταφοράς) υπολογίζεται βάσει κυβισμού ως εξής : Μήκος x Ύψος x Πλάτος / 5000 ή υπολογίζεται 1€ ανά κιλό του αντικειμένου και επιλέγεται το ποιο κοστοβόρο.

Για παράδειγμα, ένα δέμα που το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 2.0kg, η συνολική χρέωση θα ήταν 2€ το κόστος αντικαταβολής συν 2€ τα έξοδα μεταφοράς, δηλαδή σύνολο 4€.

Σε περίπτωση που το κόστος των μεταφορικών υπερβεί τα 5€ θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά.
 
Στην περίπτωση που καταθέσετε τα χρήματα σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή μέσω πιστωτικής κάρτας, δεν υπάρχει έξτρα χρέωση παρά μόνο τα έξοδα μεταφοράς (όπου με βάση το προηγούμενο παράδειγμα η συνολική χρέωση θα ήταν 2€).

Ωράριο e-shop

Το ωράριο λειτουργίας του e-shop είναι Δευτέρα-Παρασκευή 8:00 με 15:00


Παράδοση για την υπόλοιπη Ελλάδα


Η αποστολή για την υπόλοιπη Ελλάδα ποικίλλει και διαμορφώνεται ανάλογα τις ανάγκες της παραγγελίας ενώ ταυτόχρονα συνυπολογίζουμε και τον οικονομικότερο τρόπο για εσάς και σας προτείνουμε λύσεις.

Μπορεί να γίνει μέσω Courier Center & αντικαταβολή, όπου θα υπάρξει έξτρα χρέωση 2€ συν το κόστος μεταφοράς. Συνίσταται για μικρά δέματα. Σε περίπτωση που μας καταθέσετε τα χρήματα ή πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας δεν θα υπάρξει η έξτρα χρέωση των 2€.

Αν η παραγγελία σας είναι μεγάλη σε όγκο, συνίσταται η κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, ώστε να σας το αποστείλουμε με ΚΤΕΛ, μεταφορική εταιρεία, πλοίο ή πρακτορείο. Αν επιλέξετε ΚΤΕΛ, πλοίο ή πρακτορείο, θα πρέπει να μας προκαταβάλετε τα έξοδα μεταφοράς ενώ στην περίπτωση της μεταφορικής εταιρείας, θα πληρώσετε αυτά τα έξοδα κατά την παραλαβή του δέματός σας.

Μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε ΚΤΕΛ, μεταφορική εταιρεία, φίλο ή συγγενή σας, είναι σημαντικό όμως να γνωρίζετε ότι η υπογραφή του ανθρώπου ή της εταιρείας που θα μας υποδείξετε αποτελεί αποδεικτικό παράδοσης για εμάς και δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη. Το κόστος μεταφοράς καθώς και ο χρόνος παράδοσης σε αυτές τις περιπτώσεις ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα σας ενημερώσουμε για την παράδοση σε τρίτους.

Παραλαβή από το κατάστημα


Για όλες τις παραγγελίες υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής αποκλειστικά από το κατάστημα του Ρέντη (Κηφισού 79). Με αυτό τον τρόπο, κάνετε τις παραγγελίες σας με τις προνομιακές τιμές σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, που μόνο μέσω του website μπορείτε να βρείτε ενώ ταυτόχρονα μας δίνετε τη χαρά να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Η παραλαβή από το κατάστημα ισχύει μόνο για τα προϊόντα που έχετε προσθέσει στην παραγγελία σας και όχι για επιπλέον αγορές που θα πραγματοποιήσετε μέσα από το κατάστημα.

Για την παραλαβή της παραγγελία σας, σας ενημερώνουμε μέσω email ώστε να έρθετε να παραλάβετε χωρίς καμία καθυστέρηση, τη μέρα & ώρα που επιθυμείτε.

Τρόποι πληρωμής


Με πιστωτική κάρτα : Πληρώστε άμεσα την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα.
Αντικαταβολή : Πληρώστε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στην πόρτα σας.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό : Εξοφλήστε το κόστος της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς (αναγράφοντας το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας - η κατάθεση ενδέχεται να επιβαρυνθεί με έξοδα).

Eurobank

• Αριθμός λογαριασμού : 0026.0108.77.0200391094
• IBAN : GR0202601080000770200391094
• Δικαιούχοι : Καπίρης Εμμανουήλ & Καπίρης Κωνσταντίνος

Εθνική

• Αριθμός λογαριασμού : 048/440121-22
• IBAN : GR71 0110 0480 0000 0484 4012 122
• EWIFT ΤΡΑΠΕΖΑ – BIC
• ETHNGRAA
• Δικαιούχοι : Καπίρης Εμμανουήλ & Καπίρης Κωνσταντίνος

Για να αγοράσετε το προϊόν πρέπει να είσαστε μέλοςΚάντε click εδώ για να γίνετε μέλος

Εαν είσαστε ήδη μέλος κάντε click εδώ