Τιμοκατάλογος εταιρείας ταχυμεταφορών

Υπηρεσία Express
Επόμενη Ημέρα
Χρέωση
(€ έως / kg)
Χρέωση
(επιπλέον kg)
Ενδεικτικός Χρόνος* Παράδοσης
(Εργ.Ημέρες)
Εντός Πόλης €2,50/ 2kg €1,25/1kg 1
Χερσαίοι Προορισμοί €2,50/ 2kg €1,25/1kg 1-2
Νησιωτικοί Προορισμοί €2,50/ 2kg €1,25/1kg 1-3
Δυσπρόσιτες Περιοχές €8,30/ 2kg
€2,90/1kg
  1-5
Σημείωση: Το κόστος μεταφοράς ελαφρών αντικειμένων μεγάλων διαστάσεων (π.χ. κλουβιών μεταφοράς) υπολογίζεται βάσει κυβισμού ως εξής: Μήκος x Ύψος x Πλάτος / 5.000


  • Εντός Πόλης  - Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας πόλης. Αποστολές εντός των νομών Αττικής (από Ν. Αττικής προς Ν. Αττικής) και Θεσσαλονίκης (από Ν. Θεσσαλονίκης προς Ν. Θεσσαλονίκης) θεωρούνται Εντός Πόλης με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές.

  • Εντός Περιφέρειας  - Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας Περιφέρειας. Οι περιφέρειες ορίζονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της ACS και αναγράφονται στην ιστοσελίδα: www.acscourier.gr.

  • Χερσαίοι Προορισμοί – Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Χερσαίους Προορισμούς του δικτύου της ACS.

  • Νησιωτικοί Προορισμοί – Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Νησιωτικούς Προορισμούς του δικτύου της ACS.

  • Δυσπρόσιτες Περιοχές – Οι περιοχές εκτός των ορίων των κύριων πόλεων του δικτύου ACS, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί και αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.acscourier.gr.


*     Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

  • Υπηρεσία Αντικαταβολής  (Αποστολές επί αντικαταβολή)

Με βάση τη μηνιαία ποσότητα των αποστολών σας με αντικαταβολή, θα ισχύσει η ακόλουθη χρέωση:

Ειδικά για την εταιρεία σας η επιβάρυνση της υπηρεσίας αυτής ανέρχεται σε 2,00€ ανά αποστολή.

Η απόδοση των εισπραγμένων αξιών των αποστολών επί αντικαταβολή (μετρητά) γίνεται κατ΄ επιλογή σας  με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Α. Απόδοση κάθε Παρασκευή, για τις παραδόσεις της προηγούμενης εβδομάδας, μετά από συμψηφισμό τυχόν οφειλών σας προς την ACS.

Β. Απόδοση κάθε εργάσιμη ημέρα για τις παραδόσεις/εισπράξεις προ τριών εργάσιμων τριημέρου, σε συνδυασμό με εβδομαδιαία τιμολόγηση των μεταφορικών και συμψηφισμό  τους.

Και στις δυο περιπτώσεις γίνεται αυτόματη ηλεκτρονική κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου στις συνεργαζόμενες με την ACS τράπεζες (ALPHA BANK, EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) και αναλυτική ενημέρωσή του με ηλεκτρονική επεξεργάσιμη μορφή (e-mail), για αυτόματη ενημέρωση των βιβλίων.

Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν διατηρεί λογαριασμό σε μια από τις παραπάνω τράπεζες, η απόδοση θα γίνεται με τραπεζική επιταγή από το κατάστημα εξυπηρέτησης και θα αφορά παραδόσεις που έχουν πραγματοποιηθεί δύο εβδομάδες πριν.

Για να αγοράσετε το προϊόν πρέπει να είσαστε μέλοςΚάντε click εδώ για να γίνετε μέλος

Εαν είσαστε ήδη μέλος κάντε click εδώ